Vacature Geluidadviseur


 

 

 

ADVISEUR OMGEVINGSRECHT

Word jij de deskundige die de rechters adviseert over ruimtelijke ordening en planschade?

Als adviseur bij de STAB ben je de onafhankelijke expert voor de rechters in Nederland. Je onderzoekt complexe zaken op het gebied van ruimtelijke ordening, planologie en (plan)schadevergoeding. Je schrijft onderbouwde, onafhankelijke adviezen. En presenteert deze adviezen aan de rechtbanken. In deze functie word je opgeleid tot en ingeschreven als gerechtelijk deskundige.
Werken als adviseur bij de STAB betekent de diepte ingaan. Zowel vaktechnisch als op juridisch vlak. Het werk dat je uitvoert is mede bepalend voor hoe we in Nederland met omgevingswetgeving omgaan. Je verricht dossieronderzoek en doet locatiebezoeken, en voert gesprekken met betrokkenen. Om vervolgens gedegen adviezen aan de rechter uit te brengen. Dit werk voer je grotendeels zelfstandig uit. Natuurlijk ben je een onderdeel van een team experts en kan je de hulp van collega’s inroepen.
Je taken en verantwoordelijkheden:
 • Je primaire verantwoordelijkheid is het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies
 • Onderzoek en analyse van steeds variërende vraagstukken
 • Interviewen van betrokkenen
 • Schrijven van gedegen en heldere onderzoeksrapporten
 • Presenteren en uitleg geven over je adviezen aan de rechtspraak
 • Kennis borging en delen met je team en organisatie
Om deze functie goed uit te kunnen voeren breng je een aantal zaken mee:
 • Academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur opgedaan door een afgeronde relevante opleiding (bijvoorbeeld planologie, ruimtelijke ordening, milieukunde, rechten).
 • Relevante ervaring in één van de bovengenoemde vakgebieden en/of de bereidheid om je daar verder in te willen specialiseren
 • Sterk analytisch ingesteld in combinatie met details willen begrijpen
 • Onafhankelijke denker die een eigen mening vormt en houdt
 • Zeer sterke schriftelijke communicatieve vaardigheden
De STAB heeft een maatschappelijke rol en als mens word je dan ook sterk gemotiveerd door de wil om iets te willen bijdragen aan de maatschappij. De STAB ondersteunt dit niet alleen met inhoudelijke uitdagend werk. Maar ook door je de ruimte te geven hoge kwaliteit van werken te leveren. Je krijgt ook alle ruimte om je verder inhoudelijk te verdiepen of je specialisatie uit te breiden naar andere vakgebieden.
Gezien de aard van het werk is thuiswerken een optie en dit wordt gefaciliteerd.  Het betreft een fulltimefunctie. Deeltijd (minimaal 32 uur per week) is bespreekbaar.
Interesse?
Hieronder kun je tot uiterlijk 3 september 2018 jouw CV toesturen. Snel daarna wordt contact met je opgenomen. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Tjeerd van der Meulen op nummer 06-13267878.
De procedure
Na het toezenden van je CV wordt je mogelijk uitgenodigd om digitaal schriftelijk enkele vragen te beantwoorden. Op basis van CV en het ingevulde vragenformulier word je na afloop van de sluitingstermijn mogelijk uitgenodigd voor een gesprek. Deze gesprekken vinden plaats bij de STAB op 10 en 11 september 2018.  Assessment maakt onderdeel uit van de procedure en dit vindt plaats op 19 september 2018.
Hoe gaan wij om met je CV
Alle van de sollicitant verkregen informatie wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en in alle gevallen wordt de privacy van de sollicitant gerespecteerd. Door het versturen van het CV geef je de STAB toestemming om jouw persoonlijke gegevens op te nemen in jouw dossier voor een optimale selectieprocedure. Hiermee geef je toestemming om je profielen op sociale media te raadplegen als onderdeel van die procedure. De verstrekte gegevens worden niet verstrekt aan derden en maximaal 4 weken bewaard voordat ze worden vernietigd.

 

5 Comments

 1. Johnk666

  Beantwoorden

  Heya im for the first time here. I discovered this board and I to uncover It truly helpful &amp it helped me out a whole lot. I hope to supply something back and aid other people such as you helped me. adfkbkecefed

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *