Geluidsoverlast Awakeningsfestival

SPAARNWOUDE – Het techno-festival Awakenings zorgt voor veel overlast in de wijde omtrek rondom het festivalterrein. Op Twitter komen veel klachten binnen over het harde geluid, dat te horen zou zijn in onder andere Haarlem, Heemskerk en Velsen. Ook op verschillende Facebookpagina’s wordt geklaagd.

Het festival begon vandaag en loopt door tot en met morgenavond. Op Twitter komen er veel meldingen binnen van geluidsoverlast. “Waar kun je een officiële klacht indienen over geluidsoverlast? Hoeveel duizend mensen moeten hier overlast van hebben?”, aldus Twitteraar Henriëtte Adema.

NH Nieuws-verslaggever Dimitri Walbeek meldde vanavond dat de harde dreun ook in Haarlem-Noord te horen was. Welk element de overlast veroorzaakt – de harde muziek, de wind, het publiek – is niet bekend.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *